Van idee tot Architectuur

In een geslaagd project zijn ontwerp, identiteit, materiaal en bouwtechniek onlosmakelijk met elkaar verweven. En in een goede vertaling van een idee naar architectuur is een verscheidenheid van competenties vereist.

Met dat besef op de voorgrond heb ik mij in de loop van mijn professionele ontwikkeling in die competenties bekwaamd. Het is in mijn opvatting van elementair belang om ook het ontwerp-proces en de wijze van bouwen toe te snijden op de opdrachtgever. Zo kiezen we samen onze partners en richten we het samenwerkingsverband in op een wijze die past bij de aard van de opdrachtgever en het project.

Vanaf de eerste ontwerpschets tot aan de oplevering van uw project wil ik een partner voor mijn opdrachtgever zijn. Jasper Hermans Architectonische Vormgeving & Interieur biedt daarom graag een allesomvattende begeleiding aan.

Daarbij moet een gezonde hoeveelheid toewijding en enthousiasme mijnerzijds ervoor garant staan dat uw project op gang komt en tot een succesvol resultaat zal komen.